# #

9 Ιαν 2013

Ο μπαγάσας ο Καμμένος...


Ο μπαγάσας ο Καμμένος θέλει τον Λουκά & τον ΓΑΠ στη ψειρού για να γνωρίσουν τον Αραβαντινό και τον Γαβαλά!

Ο μπαγάσας ο Καμμένος θέλει να χώσει στον Κορυδαλλό ακόμη και τον Λουκά Παπαδήμο, ώστε να γνωρισθεί με τον αιωνόβιο Αρχυφύλακα Αραβαντινό και τον εκπρόσωπο του lifestyle,  Λάκη Γαβαλά.
"Θα κλείσουμε ακόμη και τα "σύνορα" του... ουρανού για να μην μπορούν να αποδράσουν ούτε με ελικόπτερο όσοι έφτασαν την χώρα σ΄αυτό το σημείο...", λένε από το περιβάλλον του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η πρωτοβουλία του Καμμένου θορύβησε τον Έλληνα Μόντι, Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος με τίποτε δεν θάθελε να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα αλλά τα πράγματα, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσονται ανεξέλεγκτα.

Η Ελλάδα είναι πλέον μια επικίνδυνη γωνία της Ευρώπης για την οποία όλα τα σενάρια είναι...ανοιχτά.
Τίποτε δεν αποκλείεται γι αυτό κάποιοι έχοντες και κατέχοντες έχουν μεταφέρει ήδη τις οικογένειές τους στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να έχουν αδειάσει τα ακριβά εστιατόρια της Κηφισιάς.

Η "Χρυσή Αυγή" συμφώνησε με τον Καμμένο και συνυπογράφει την πρότασή του για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πρώην πρωθυπουργών κκ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου, όπως και των πρώην υπουργών Οικονομικών κκ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλου, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα αδικήματα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή.

Ο κ. Π. Καμμένος ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την πρόταση του κόμματός του, η οποία απευθύνεται και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, όπως και στους ανεξάρτητους βουλευτές (που αριθμούν τους 17). Ήδη συναντήθηκε με τον κ. Ν. Νικολόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση των ΑΝ.ΕΛΛ., ενώ υπέρ της πρότασης του κ. Καμμένου τάσσεται και η «Χρυσή Αυγή», όπως δήλωσε ο πρόεδρός της κ. Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος είπε ότι οι βουλευτές του θα συνυπογράψουν το σχετικό κείμενο για να αποδειχθούν οι ευθύνες του κ. Παπανδρέου, κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ για «συγκάλυψη» καθώς δεν συμπεριέλαβε στην πρότασή του τον κ. Παπανδρέου. «Θα φροντίσουμε ο πρωθυπουργός που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και τον οποίο συγκαλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθεί σε προανακριτική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής».
Ολόκληρη η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων: ΕΔΩ
Από το kourdistoportocali , μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.