# #

6 Δεκ 2012

Που είναι εκείνα τα ..."καλά παιδιά";

Αυτοί εξαφανίστηκαν ... «Έριξαν πέτρα»








ΤΟΥΣ βλέπουμε…εξαφανισμένους και το μυαλό μας πάει στο κακό. 
Βγαίνουν στο «γυαλί» οι πολτικοί για το μέλλον τους, φλυαρούν και τσακώνονται, αρέσκονται στον καυγά τους οι τηλεπαρουσιαστές/στριες. 
Στους τελευταίους ανήκουν και «μεροκαματιάρηδες» των κρατικών μας καναλιών που ‘κονομούσαν τη μέρα και χιλιάρικο, αλλά κάνε πως δεν το πρόσεξες. Μόνο (τους) πλήρωσες και τελειώσαμε. (Σήμερα διερωτώνται «πού πήγαν τα λεφτά;»).
ΠΑΜΕ, λοιπόν, στους εξαφανισμένους. 
Συνολικά και ατομικά. Με πρώτους στη σειρά και ξεχασμένους εκείνους που υπηρέτησαν με…πάθος το υπουργείο που δεν αστειεύεται από χρήμα, έργα, «έργα» και σχεδιασμούς. Υπηρέτησαν στο ΥΠΕΧΩΔΕ Γιάννος, Λαλιώτης και Σουφλιάς και μη τους είδατε. Μείναμε με τις απορίες κι αυτοί με τις…
αναμνήσεις τους.
ΝΑ πάμε στον άλλον εξαφανισμένο, θρήσκο και πιστό του Εφραίμ, με τις τρεις βίλες (απ’ τη δημοσιογραφία); 
Τι, άραγε, κρατάει μακριά απ’ τις κάμερες τον κ. Ρουσόπουλο
Γιατί βγήκε απ’ το «παιχνίδι» κι έριξε πέτρα, αν και αθώος του αίματος στην περιπέτεια του Βατοπεδίου; 
Κι αν μας «βγει» ξαφνικά και «μας τη βγει»; 
Είναι απίθανο όσο να «μας τη βγει» και ο κ. Σουφλιάς; Γιατί; 
Γιατί θα συμπαρασύρει κι άλλους κι όλοι μαζί τον αρχηγό τους, που «επανίδρυε το Κράτος» με τους…κουμπάρους. Κι αν ο φακός περιστραφεί αργά και επίμονα, θα βγάλει ξεχασμένους Ζαχόπουλους και 39/χρονες που κοντεύουν να γεράσουν.
ΤΟ άλλο τρομερό «θείο βρέφος» που ωρίμασε χωρίς να’ χουμε αποκωδικοποιήσει τη σκέψη του και να μας πείσει για τα πεπραγμένα του; 
Εξαφανισμένος ο κ. Λαλιώτης κι εμείς περιμένουμε…εξηγήσεις. Για τα έργα επί των ημερών του, για τα σημερινά του στέκια και ενδιαφέροντα, για τη ζωή του γεμάτη…Ανδρέα και ΠΑΣΟΚ.
ΓΙΑ τον κ. Σουφλιά τι να πεις; 
Είναι ο συνεπέστερος και…πονηρότερος όλων. Το ανακοίνωσε πριν από τους «Ολυμπιακούς», εξαφανίστηκε με τη λήξη τους χωρίς να μας δώσει «λογαριασμό». 
Κι αν τον εντοπίσεις; 
Είναι «κουφός»-δεν θα σ’ ακούσει. 
Και ο κ. Σιούφας; Τόσα του καταμαρτυρούν και παραμένει εξαφανισμένος. 
Η κα Μπενάκη; Το ίδιο.
ΔΕΝ προσέρχονται…αυθορμήτως (στο «γυαλί») και το βλέπουμε. Δεν «απασχολούν» τη Βουλή και η λήθη σκεπάζει αθώους και ενόχους. Δεν παρουσιάζονται για ενημέρωσή μας και εξηγήσεις, και μόνο, κατά περίπτωση, η Δικαιοσύνη επισημαίνει υπόπτους, δίκην γαλής που ξετρυπώνει τα ποντίκια.
ΚΙ αν ο κ. Παπαντωνίου (Γιάννος) δεν ένιωθε τον κλοιό να στενεύει, θα επέμενε πως πρόκειται για…συνωνυμία. Κι αν δεν «τσιμπούσαν» τον Άκη, είτε έπιαναν οι απειλές του (να εμπλέξει κι άλλους), δεν θα’ κοβε βόλτες στο κελί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.