# #

23 Δεκ 2011

10 χρόνια δεν πήγε κομμωτήριο η Βένη Καρατζαφέρη! (βίντεο)





Άλλο ένα σόου του γνωστού γελωτοποιού και αποτυχημένου κονφερανσιέ, Γιώργου Καρατζαφέρη, τη Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2011, ώρα 4 μ.μ. από το "Τηλεάστυ". 


Ο Μαυρογυαλούρος Αρχηγός του Λάος απαντά σε αυτούς που τον κατηγορούν πώς κατάφερε να γίνει ο πλουσιώτερος Έλλην πολιτικός. 



Εξιστορεί την ζωή του από την εποχή που...

εγκατέλειψε το σανοπωλείο του πατέρα του στην Αμφιθέα.


Το κλού του βίντεο βρίσκεται στο 0:45, όπου ο αμίμητος Καραγκιοζοφέρης αποκαλύπτει για πρώτη φορά δημοσίως ότι η γυναίκα του η Βένη επί 10 ολόκληρα χρόνια δεν πήγαινε στο κομμωτήριο, αλλά έφτιαχνε τα μαλλιά της στο σπίτι μόνη!

 Κι αυτό, για να του κάνει οικονομία, να αγοράσουν ακίνητα, να γίνουν νοικοκυραίοι...

Επίσης, στο 1:13 μαθαίνουμε πως επί χρόνια ο Καραγκιοζοφέρης μαζί με την Βένη τρώγανε ένα σουβλάκι στα δύο...

Στο 1:53 μαθαίνουμε ότι ο αντιαμερικάνος Καρατζαφέρης φοίτησε σε κάποιο ανώτερο σχολείο της Δύσης (σ.σ.: στην πραγματικότητα δεν κατάφερε να πάρει ούτε απολυτήριο Γυμνασίου και τα αγγλικά του είναι επιπέδου τσατσάς σε μπουρδέλο!) κι εκεί κάποιος Αμερικάνος του είπε πως αν χανόταν στην έρημο, θα ήθελε να τον έχει δίπλα του τον Καραγκιοζοφέρη για να του βρεί νερό...
Στο 4:15 ο Καρατζαφέρης δηλώνει πως πολύ σύντομα η Ελλάδα θα τον καλέσει να την κυβερνήσει.

Στο 5:06 μαθαίνουμε πως σε ηλικία 18 ετών, ο μαυρογυαλούρος Καρατζαφέρης γέμισε το Παναθηναϊκό Στάδιο, φέρνοντας στην Ελλάδα μεγάλους καλλιτέχνες.

Στο 6:13 μαθαίνουμε πώς ο έφηβος Καραγκιοζοφέρης έβγαζε αμύθητα ποσά πουλώντας κολατσιό στους οικοδόμους στις οικοδομές. Κι όταν πήγαινε τα λεφτά στον σανοπώλη τον πατέρα του, ο κυρ-Γιάννης τρελαινόταν για την ευφυΐα του γιού του

Τέλος, στο 8:15, ο Καραγκιοζοφέρης ανακοινώνει ότι θα βάλει Φόρο Αγαμίας στα γεροντοπαλλήκαρα και στις γεροντοκόρες

Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.