# #

26 Οκτ 2011

Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, καμπαρέ...βιντεο


thumb

Πιάστε τη linguaphone. Φρεσκάρετε και υγράνετε τις ξένες γλώσσες σας. 
Πλυθείτε τελετουργικά με το κατσαρολάκι από τη λεκάνη με το χλιαρό νερό.  Όχι για λόγους οικολογίας.
 Για λόγους οικονομίας. Βάλτε τα αποσμητικά σας.
 Αν τέλειωσε το δέον deodorant, βάλτε overlay. Έτσι κι αλλιώς χρέη κουνιστού επίπλου θα εκτελέστε στην καλύτερη περίπτωση. 

Φιλοτεχνήστε χειλάκια. Κάντε βλεφαρίδες. Ξεφρυδιαστείτε. Βάλτε μπόλικη καλυπτική πούδρα για να μη φαίνεται η δυσαρέσκεια. (Αφήστε κάτω το αλεύρι, είναι ακριβό. Δεν είναι για πασάλειμμα. Υπάρχουν και οι κινέζοι.
 Εστέ σώφρονες και εστέ λοντέρ μαϊμού). Ντυθείτε καταλλήλως. Από αποφόρια Τσέχας και πάνω. (Μπούλγκαρι και Γκιόργκη Αλμπάνι δεν κάνει). Κάντε γαργάρες με βρόχινο νερό που είναι όξινο και σκοτώνει την κακοσμία. Την κάνει καυσαέριο.
 Διαλέξτε αλτρουίστρια τσατσά δασκαλοπούλα (είτε πρώην δασκάλα είτε της γραμμής Δασκαλόπουλου), νταβατζή άνευ σουγιά (όπως λέμε άνευ χαρτοφυλακίου), καλή γωνία κοντά σε εφορία για το πρωί (να είναι πέρασμα των φτωχών) και κοντά σε αεροδρόμιο ή σε μαρίνα, το βράδυ (να είναι πέρασμα των πλουσίων).
 Εξαξεσκιστείτε στις επικύψεις...
Να λυθούν οι κλειδώσεις. Να χαλαρώσει το ήθος. Ήρθαν οι αγαμημένοι μας Γερμανοί. Τα αγοράκια αριστερά. Τα κοριτσάκια δεξιά. Οι αναποφάσιστοι στη μάση. Πάμε όλοι μαζί πρόβα τα λογάκια και το μπαλέτο τα βήματα…


Ακολουθεί και βίντεο για οπτικοακουστική εντρύφηση. Καλή μας επιτυχία και σίδερο στη μέση μας…

Της Τζένης Κ.

1 σχόλιο:

  1. Αυτο το κειμενο ειναι καταπτυστο και εμετικο.
    Ποια ανωμαλη ειρωνευεται με αυτον τον τροπο τα προβληματα του Εθνους μας. Γιατι δεν γραφει για την οικογενεια των εβρ_αιων σκ_ατοφαγων του μινεικο τσαντ?
    Με ποιο δικαιωμα μου/μας υποδεικνυει/προσβαλει αυτη η χλαπατσα αντι εργασιας, πορνεια για τους εβρ_αιοσιωνιστες φασιστες Μερκελ, μινεικο-τσαντ, σαρκοζι?
    Απο την στιγμη που ο εβρ_αιοφασιστας τζεφρυ μινεικο-τσαντ εκανε εκτρωμα[νομο] με τον οποιο "προσπαθει" να μου απαγορευση να εκφερω γνωμη/υπερασπιζομαι την πατριδα μου εναντιον καθε απλυτου ισλαμοφ_ασιστα πακιστανοαφγανου με τις πλατες τινος αυτη η βρωμα σαρκαζει την δυσκολη θεση των συνΕλληνων μου?

    Θανατος εις τους προσκυνημενους

    Αμφιτρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.