# #

29 Ιουλ 2011

Παιδεία και Αγανακτισμένοι θα κρίνουν το βίο της κυβέρνησης


Τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης, που έφτασε μέχρι του να βαφτίσει «σωτηρία» την επιλεκτική χρεοκοπία, τελειώνουν το Σεπτέμβριο. Το καυτό μέτωπο της Παιδείας, με το νόμο Διαμαντοπούλου που θέλει να ισοπεδώσει τον δημόσιο χαρακτήρα των πανεπιστημίων και να καταργήσει και το «διαολεμένο» άσυλο…σε συνδυασμό με την επιστροφή των αγανακτισμένων στις πλατείες θα κρίνουν το μέλλον της, παραπαίουσας έτσι κι αλλιώς, κυβέρνησης. Η εκπαιδευτική κοινότητα διαφωνεί κάθετα με το νόμο- έκτρωμα, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, της Άννας Διαμαντοπούλου και ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και με προσφυγή στα δικαστήρια προκειμένου να ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης.
Επίσης η επιστροφή των αγανακτισμένων, παρά τις κινήσεις πανικού της κυβέρνησης, του Καμίνη και της δικαιοσύνης να εξορίσουν τους σκηνίτες από το Σύνταγμα, αναμένεται να είναι δυναμική.
Όπως έχουμε ξαναγράψει η Αστυνομία έχει πάρει εντολές να εκπονήσει σχέδια «επίθεσης» στους διαδηλωτές με όλα τα μέσα: χημικά, σφαίρες καουτσούκ, αύρες που ρίχνουν νερό και φυσικά να είναι οι ματατζήδες έτοιμοι να συνεχίσουν το…θεάρεστο έργο τους, να ξυλοκοπούν δηλαδή τους ειρηνικούς διαδηλωτές.
Το Φθινόπωρο προμηνύεται καυτό για την κυβέρνηση, γι΄ αυτό κάποιοι υπουργοί εισηγούνται στον πρωθυπουργό να πάει σε πρόωρες εκλογές με το σκεπτικό να αποφύγουν τα χειρότερα.
Γιατί την ήττα δεν μπορούν να την αποφύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.