# #

29 Ιουλ 2011

Ο Παπανδρέου απέλυσε τον Πάγκαλο...???


Μια δουλειά είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, του την στέρησε κι αυτή ο πρωθυπουργός. Στην… ανεργία, επισήμως, από χθες, ο Πάγκαλος μιας και το αντικείμενο που ασχολιότανε – συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών – του το πήρε ο «φαταούλας» Βενιζέλος, με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου. 
Από δω και στο εξής με τις συγχωνεύσεις- καταργήσεις των δημόσιων οργανισμών θα ασχολείται μόνο ο ...υπουργός Οικονομικών!
 Τα στοιχήματα πάντως δίνουν και παίρνουν εντός και εκτός της κυβέρνησης για το τι θα κάνει ο Πάγκαλος:( Δεν ξερετε βρε παιδια τι θα κανει ο ...Παγκακος??? Θα κατηγορει τον λαο, θα "βριζει τους πολιτικους του αντιπαλους", θα κανει τον "λαγο"...Εχει ρολο, μην στενοχωριεστε...Θα χετε θεματα...)
θα δεχτεί να παίζει το ρόλο της πολιτικής «γλάστρας», θα ανέβει στα…κεραμίδια του Μαξίμου και θα κράζει την κυβέρνηση ή θα πάει στη Τζιά να ασχοληθεί με το αμπέλι του;
Όσοι γνωρίζουν τον Θόδωρο Πάγκαλο υποστηρίζουν πως ο Παπανδρεόυ από χθες πρόσθεσε έναν ακόμη πονοκέφαλο, υπονοώντας ότι ο αντιπρόεδρος χωρίς αρμοδιότητες, θα απασφαλίσει οσονούπω…

(Μαζι την στησανε την δουλεια ...Δεν ειναι ανεργος φυσικα, υπερβολικα καλοπληρωμενοι ειναι ολοι τους...Του παππου και της γιαγιας την συνταξουλα αυτοι θα την ρημαξουνε παντως...!!!)
Με κοκκινο , τα σχολια του Αριστοφανη

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.