# #

29 Απρ 2011

Nα χτυπούν τα τακουνάκια...



thumb
του Θεολόγου Αλεξανδράτου
Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο (που λέει και ο καρπερός Πασχάλης), όλο και κάποια σαχλαμάρα κάναμε. Η οποία οδηγούσε αρχικά σε σύσταση και στη συνέχεια σε αποβολή. Ήμασταν νέοι και ατίθασοι όμως οπότε δοκιμάζαμε συχνά – πυκνά τις αντοχές των δασκάλων μας (και ενίοτε του συστήματος). Άλλος πήγαινε στο σχολείο με μακρύ μαλλί και πέτσινο (της συμφοράς, αυτό με την κόκκινη φόδρα, από το Μοναστηράκι) με ραμμένα επάνω σήματα ροκ και μέταλ γκρουπ, άλλος με φράντζα και μαλλί κοκοράκι, οι κοπέλες με φαρδιές μπλούζες που γύμνωναν τον ένα ώμο κ.ο.κ.
Αυτό όμως που έκανε ένας ΜΑΘΗΤΗΣ στη ...
Φλόριντα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Στο γυμνάσιο του Ρίβερβιου, ο εν λόγω τυπάκος θεώρησε σωστό να πάει στο σχολείο φορώντας μπλουζάκι, κάπρι παντελόνι και τα συνδύασε με… ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.
Ο μαθητής μπήκε στην τάξη καμαρωτός – καμαρωτός αλλά οι συμμαθητές του δεν αποδείχτηκαν το ίδιο ανοιχτόμυαλοι και προχωρημένοι.
Άρχισε το «κράξιμο» και όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο διευθυντής του σχολείου Μπομπ Χάϊλμαν «αναγκάστηκα να στείλω το παιδί στο σπίτι του γιατί φοβήθηκα ότι θα γίνόταν στόχος επίθεσης».
Πιθανόν γιατί οι γόβες του δεν ήταν σινιέ, τύπου Τζίμι Τσου ή Μανόλο Μπλάνικ…
Δεν ήταν πάντως η πρώτη φορά που ο νεαρός εκδιώχτηκε από το σχολείο αφού πριν από δύο εβδομάδες πήγε για μάθημα φορώντας φόρεμα (και χωρίς γόβες). Τουλάχιστον όταν τελειώσει το σχολείο θα μπορεί να φοράει ό, τι θέλει... (;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.