# #

30 Απρ 2011

Σσσσεξυ βαμπιρ...!!!




Οι άνδρες που αρνούνται ή είναι απρόθυμοι να πάνε στον οδοντίατρο ίσως αλλάξουν γνώμη αν δουν μια νέα καμπάνια για τη ...
στοματική υγιεινή.
Στο βίντεο εμφανίζεται μια γυναίκα να κάνει στριπτίζ και να παρασύρεται από το πάθος της για το όμορφο βαμπίρ.
Ωστόσο η ερωτική σκηνή διακόπτεται αυτομάτως όταν
αυτή μυρίζει την άσχημη αναπνοή του!
Το κλιπ ξεκίνησε από οδοντιάτρους στο Νορθαμπτονσάιρ και το Χαμπσάιρ για να παρακινήσει τους νεαρούς άνδρες να επισκέπτονται πιο συχνά τον οδοντίατρο τους.
Ερευνα που διεξήχθη στην Βρετανία αποκάλυψε πως ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών ηλικίας από 16 έως 35 ετών δεν πλένουν συχνά τα δόντια τους ενώ σπανίως πραγματοποιούν στοματικό έλεγχο και καθαρισμό στον οδοντίατρο.
Η νέα καμπάνια δε θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες εκστρατείες με τη διανομή ενημερωτικού βαρετού υλικού.
Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της.
Να κάνει το περιεχόμενό της πιο ελκυστικό.
Εμπνευσμένοι από την επιτυχία ταινιών με βαμπίρ όπως το Τουίλαιτ, οι δημιουργοί του βίντεο επέλεξαν για πρωταγωνιστή τους ένα βαμπίρ την ώρα που επιτίθεται στο θύμα του!
Η γυναίκα φορά μόνο τα εσώρουχά της και με πόθο αναμένει το ερωτικό δάγκωμα του βαμπίρ συντρόφου της.
Την κρίσιμη όμως στιγμή, όταν η αγωνία του θεατή κορυφώνεται, το βίντεο γίνεται κωμικό!
Η εκστασιασμένη γυναίκα απωθεί με βία και με απέχθεια το γοητευτικό βαμπίρ μη μπορώντας να αντέξει την μπόχα της ανάσας του και του προτείνει να πάει σε οδοντίατρο!
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι κίνητρα των ανδρών για τη φροντίδα των δοντιών τους δεν αποτελεί τόσο η στοματική υγιεινή όσο το άγχος τους για δροσερή αναπνοή, ελκυστικό χαμόγελο και αστραφτερά δόντια.
Στοιχεία δηλαδή που σχετίζονται με την ελκυστικότητά τους και της επιτυχίες τους στις γυναίκες…
Επίσης όπως αποδείχτηκε, το πιθανότερο είναι να επισκεφτούν τον οδοντίατρο μετά από παρακίνηση της μητέρας ή της συντρόφου τους.
Το παράξενο και αστείο βίντεο αναμένεται να παρακινήσει περισσότερους νεαρούς άνδρες να δίνουν σημασία στην στοματική τους υγιεινή ενισχύοντας τις πιθανότητες για ρομάντζο…
«Οι άνδρες παραδοσιακά, είναι λιγότερο πιθανό να πάνε στον οδοντίατρο, κυρίως επειδή δεν σκέφτονται τις μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία τους.
Ωστόσο, ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα των ανδρών ανταποκρίνεται καλύτερα σε ότι έχει σχέση με τον έτερον τους ήμισυ, γι αυτό και στο βίντεο εμφανίζεται ένα ζευγάρι σε τρυφερό τετ α τετ.
Με αυτόν τον περίεργο και καινοτόμο τρόπο προσπαθούμε να αυξήσουμε τον αριθμός των ανδρών πηγαίνουν στον οδοντίατρο» σημειώνει ο αναπληρωτής διευθυντής της δημόσιας υγείας για την NHS του Πόρτσμουθ Σίμον Βρίγιαντ.

 http://www.i-diadromi.com/2011/04/blog-post_4517.html#ixzz1Kx3UHPcr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.