# #

9 Δεκ 2010

Ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης, ο μαζί τα φάγαμε, και όλοι οι άλλοι της βουλής επενδύουν στον εξευτελισμό του Έλληνα πολίτη

Γιατρέ πονάω.... ή μήπως πεινάω;


Γιατρός ο κος Στρος Καν και όπως δήλωσε από την Ελληνική Βουλή δεν ήρθε μόνος του να μας γιατρέψει αλλά εμείς τον καλέσαμε. Μας είπε ακόμη πως το ΔΝΤ σαν ένας γιατρός κρατών (και όχι μόνο)
χορηγεί κάποια φάρμακα με τα οποία πιστεύει ότι θα καταπολεμήσει την ασθένεια.
Δεν τον ενδιαφέρουν όμως οι τυχόν παρενέργειες των φαρμάκων που χορηγεί, ούτε μας παρουσιάζει εναλλακτική λύση ( π.χ αλλαγή φαρμακευτικής αγωγής).
Και εφόσον είναι καλεσμένος μπορεί ελεύθερα να χορηγεί τα φάρμακά του σε αυτούς που τον κάλεσαν και να σταματήσει να χορηγεί φαρμάκια στους λαούς που δεν τον κάλεσαν.

Όμως είναι άδικο να κατηγορούμε μόνο έναν άνθρωπο, τον οποίο πραγματικά τον κάλεσαν και να αφήνουμε στο απυρόβλητο τους πραγματικούς ενόχους (αυτούς που τον κάλεσαν).
Οι πραγματικοί ένοχοι είναι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα... σε αυτή την κατάσταση και που πιστεύουν ακόμη ότι υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βούλιαγμα στο βούρκο.
Μόνο που αυτοί όσο περισσότερο βουλιάζει ο λαός στο βούρκο, τόσο καλύτερα περνάνε κι αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο θα αυτοεξορισθούν.... στο Παρίσι, στην Ελβετία, στο Λονδίνο και αλλού.
Ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης, ο μαζί τα φάγαμε, και όλοι οι άλλοι της βουλής επενδύουν στον εξευτελισμό του Έλληνα πολίτη. Η κα Παπανδρέου με τον κο Ανδρουλάκη θέτουν αμείλικτα ερωτήματα στον κο Στρος Καν ξεχνώντας ότι υπερψήφισαν το μνημόνιο και είναι συνυπεύθυνοι για το κατάντημα του Ελληνικού κράτους.
Τέλος, ο λαός μας που τόσα πολλά πέρασε από αυτούς που αποφάσισαν να τον σώσουν, ας βάλει επιτέλους μυαλό, ας αντιδράσει στον πλήρη εξευτελισμό που του επιβάλουν, ας ξεσηκωθεί ενάντια στην κλοπή του εισοδήματός του, ας μας απαλλάξει απ' τους σωτήρες...
Κι αν η Ελλάδα χρειάζεται γιατρό, ο γιατρός αυτός σίγουρα δεν είναι ο Στρος Καν ούτε το ΔΝΤ. ..
Καλό Κουράγιο...

Gianapo
πηγη 

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αλεπού και καλώς σε βρήκα..Θα διαφωνήσω με το άρθρο σου.Εμείς καλέσαμε τον Στρός Καν μέσω του Παπανδρέου.Και εμείς είμαστε υπόλογοι για τα δεινά μας.Ο λαός έχει μεγάλη δύναμη αν θέλει..Αλλά θέλει;Η παρακολουθεί τα γεγονότα απο το καναπέ του;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi εμεις φιλε μου, ο Παπανδρεου τον καλεσε....Φυσικα εμεις φταιμε αλλα επειδη τους ψηφιζουμε ολους αυτους και φυσικα εμεις δεν φαγαμε ουτε δραχμουλα....Βεβαια ...στο οτι εχουμε γινει δουλορωμιοι, φταιμε. Πρεπει να σταθουμε στο υψος μας σαν Ελληνες με κεφαλαιο και να παλεψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.