# #

16 Αυγ 2010

το γελοίο φαινόμενο με τα πανηγύρια της Δ.Μακεδονίας και η προπαγάνδα υπερ των Σκοπίων.


Και αυτό το καλοκαίρι συνεχίστηκε το γελοίο φαινόμενο με τα πανηγύρια της Δ.Μακεδονίας στα οποία με την ανοχή των ηλίθιων κυβερνώντων για να μην πω βαρύτερη λέξη μια χούφτα αρνησιπάτριδες,κατσαπλιάδες του στυλ Ουράνιο Τόξο που η "δημοκρατία" τους επιτρέπει να συμμετέχουν και σε εκλογές ενω την ίδια ώρα ο Χρυσοχοίδης κυνηγά πατριώτες.....οργώνουν ανενόχλητοι τα χωριά κάνοντας προπαγάνδα υπερ των Σκοπίων.
Φέτος ουτε καν ακούστηκαν ελληνικά στην Μελίτη της Φλώρινας. Οι διοργανωτές απευθύνθηκαν στους συγκεντρωμένους μιλώντας τους στα σλαβικά.... τα οποίο η προπαγάνδα των Σκοπίων αποκαλεί "μακεδονική γλώσσα".
Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου τα προπαγανδιστικά τραγούδια που καλούσαν τους Έλληνες να … φύγουν από τη Μακεδονία, ακούγονταν συνήθως αφού αποχωρούσε η πλειοψηφία του κόσμου, φέτος η κατάσταση θύμιζε εκδήλωση του εθνικιστικού VMRO στα Σκόπια.Εκτός από τα χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, στις εκδηλώσεις συμμετείχαν το μουσικοχορευτικό συγκρότημα "Synthesis" και οι τραγουδίστριες Έλενα Βέλεβσκα και Σουζάνα Σπάσοβσκα, που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για "Μακεντόνια" και "Μακεντόνετς".
Όλοι τους ήρθαν από τα Σκόπια χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος κάλυψε τα έξοδά τους.Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν και πολλοί Σκοπιανοί που πέρασαν τα σύνορα, ανάμεσά τους και ο πατέρας του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι, Τάλο Γκρούεφσκι, που κατάγεται από το γειτονικό χωριό Αχλάδα και την περίοδο του εμφυλίου πολέμου εγκατέλειψε τη χώρα.Ιγκόγνιτο βρέθηκε στη Μελίτη και η Γενικής Πρόξενος της Ελλάδας στα Σκόπια κυρία Ελένη Πετρουλά!!!! η οποία "απόλαυσε μακεδονικά τραγούδια", όπως έγραψε χαρακτηριστικά η "NOBA ZOΡΑ".
Σε άλλο μερος της Ελλάδας αυτό της Εδεσσας στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Πλατάνη Έδεσσας εξελίχθηκε σε φιέστα αλυτρωτισμού παρουσία του δημάρχου Έδεσσας κ. Γιάννη Σόντρα και μελών του Δ.Σ, που όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά έσυραν και το χορό!!!! έχοντας στο μυαλό τους προφανώς τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου και τις "πολύτιμες" ψήφους όσων θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους των ΚΟΜΙΤΑΖΙΔΩΝ που έκαψαν,βίασαν και λήστεψαν τους Ελληνες της περιοχής.
"Πού είστε Μακεδονόπουλα, Πού είστε, πώς πήγατε; Θλιβερά κλαίει η αιγαιάτισσα μάνα, Για σας κλαίει η Μακεδονία. Από Ευρώπη, Καναδά, Αμερική, Αυστραλία, η φωνή σας ξεσηκώνει τους Μακεδόνες. Και εμείς δικαίωμα έχουμε, ελεύθερα να ζήσουμε, στην δική μας πατρική γη, στην αγαπημένη Μακεδονία. Πού είστε Μακεδονόπουλα, Πού είστε, πώς πήγατε; Θλιβερά κλαίει η αιγαιάτισσα μάνα, Για σας κλαίει η Μακεδονία"
ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεφρέν και δώστου χορό ο δήμαρχος.......
Αισχος είναι το λιγότερο που μπορεί να φωνάξει ένας απλός Έλληνας...Προδότες της πατρίδας,Προδότες των προγόνων σας,Προδότες και Ιούδες όχι για λίγα αργύρια αλλά για μερικούς ψήφους......
Γαιτί ποιο κωλοκράτος επιτρέπει να προπαγανδίζεται η ΔΙΑΛΥΣΗ του να δυσφημείται και να λοιδωρείται ο ΛΑΟΣ του,να κλέβεται η ιστορία του και να παραχαράσσεται ο πολιτισμός του;
ΠΟΙΟ;
Και η ανταμοιβή όλων αυτών;
Για την ιστορία να πούμε ότι οι εκδηλώσεις στην Πλατάνη χρηματοδοτήθηκαν από τον δήμο Έδεσσας με τον δήμαρχο κ.Σόντρα, που πρόσφατα έλαβε εκ νέου το "χρίσμα" του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του Νοεμβρίου.Τα ακούτε ρε "πατριώτες" του ΠΑΣΟΚ;
Πάντως τα σκοπιανά ΜΜΕ που δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν ανάλογες εκδηλώσεις στην χώρα μας σημείωναν με νόημα πως τα πανηγύρια αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως υπάρχουν "Μακεδόνες" στην Ελλάδα..................................http://protesilaos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.