# #

14 Μαΐ 2010

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...


ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:

1. Δήμος Δίου – Ολύμπου με έδρα το Λιτόχωρο και ιστορική έδρα το Δίον αποτελούμενος από τους δήμους α. Ανατολικού Ολύμπου β. Δίου και γ. Λιτοχώρου, οι οποίοι καταργούνται.

2. Δήμος Πύδνας με έδρα το Αιγίνιο και ιστορική έδρα τον Κολινδρό αποτελούμενος από τους δήμους α. Αιγινίου β. Κολινδρού γ. Μεθώνης και δ. Πύδνας, οι οποίοι καταργούνται.

3. Δήμος Κατερίνης με έδρα την Κατερίνη αποτελούμενος από τους δήμους α. Ελαφίνας β. Κατερίνης γ. Κορινού δ. Παραλίας ε. Πέτρας και στ. Πιερίων,, οι οποίοι καταργούνται.

5 σχόλια:

  1. Η κυβερνηση εδωσε εντολη να προωθηθουν οι ιστορικοι δημοι. Ως εκ τουτου θα πρεπει να τηρησει την υποσχεση της και να κρατησει το Δημο Πυδνας με εδρα τον Κολινδρο ως εχει.Οποιαδηποτε αλλη προταση που αποβλεπει στη συκοφαντια και το ψεμα καταδικαζεται απο το συνολο του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΡΑ Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΣΕ .... ΜΑΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 4Χ4 ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ. ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ......ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελά καλά όποιος γελά τελευταίος. 4χ4 χρειάζεται ο Κολινδρινός για να περάσει από τα χρέη του έχει βουλιάξει ο Δήμος Αιγινίου, στο βιολογικό που δεν δουλεύει και βρομά όταν περνάμε με το 4χ4 για την Θεσσαλονίκη.
    Τα χιόνια χρειάζονται αλλά βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου.
    Με το σκεπτικό το δικό σου έπρεπε και το Λιτόχωρο να μην έχει την έδρα του δήμου γιατί είναι τυφλό στην πρόσβαση.
    Τώρα εσύ αν θέλησες να έρθεις στον Κολινδρό και βρέθηκες σε κάποια αυλή, μάλλον δεν είσαι Αιγινιότης πιθανόν να 'σαι γαμπρός από την Κοζάνη σαν τον δήμαρχό σου.
    Αλλιώς οι Αιγινιώτες ξέρουν καλά τον Κολινδρό όταν έρχονται για σκι με τα 4χ4. Μια άλλη περίπτωση ήταν να είχες πιει μάπα τσίπουρο και όχι κολινδρινό αγιασμό.
    Πάντως το Κ.Υγείας έχει καλή πρόσβαση και δεν χρειάζεται Gps να το βρει κανείς. Είναι εύκολα προσβάσιμο όσο και το παρκάρισμα στη ΔΟΥ. Τώρα για το δημαρχείο δεν έχουμε θα έρθουμε στο Αιγίνιο που έχει Δημαρχείο πρώην τράπεζα και πρώην Α. Τμήμα.
    Το δημαρχείο του Κολινδρού φίλε μου έχει πάρκινκ 500 θέσεων είναι ένα άνετο κτίριο εδώ και 50 χρόνια. Η μακέτα είναι στο 4χ4 τούρμπο μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΙΓΙΝΙΟΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ FERRARI ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή ψήφισε να κοπεί το ΕΚΑΣ από τους φτωχούς και τον Καλλικράτη μεθαύριο. Είναι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου. Οφείλουν στην Εφορία ποσό της τάξεως των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δικαστές, ότι λέει το καντάρι. Γρήγορα, γιατί εμείς είμαστε Ελλάδα και όχι Ν. Αφρική. Στο Κορυδαλλό ή ασφαλέστερα στα Διαβατά
    Γκερέκου


    4χ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.