11 Σεπ 2012

Κλυδωνίζεται το μνημονιακό κυβερνητικό ανοσιούργημα του Εφιάλτη...




Η πιο ανίερη Συγκυβέρνηση όλων των εποχών, το κυβερνητικό έκτρωμα του μεγαλύτερου Αλήτη της ελληνικής ιστορίας, του Αρχιπροδότη Σαμαρά, οδεύει βασανιστικά και σταθερά στην απόλυτη απαξίωση και κατάρρευση.

Η ψύχωση του Τρελού να γίνει πρωθυπουργός (το οποίο «πέτυχε» με τους εκβιασμούς της Μέρκελ και της Τρόικας) στοιχειώνει ...
ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό. 

Ο μπαρμπα-Φώτης Κουβέλης (ο γραφικός Καρατζαφέρης της Αριστεράς...) βρίσκεται σε πανικό, μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το απόκομμά του να συρρικνώνεται. Προσπαθεί να απεμπλακεί από το βραχνά της Μνημονιακής Συμμαχίας.

Από την άλλη, το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει οριστικά. 
Αυτό δείχνουν και τα μετεκλογικά γκάλοπ και οι νέες πολιτικές κινήσεις που ετοιμάζονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Συνθήκες που πιέζουν αφόρητα το Βενιζέλο και καθιστούν σχεδόν αυτοκτονική τη συνέχιση στήριξης της σαμαρικής κυβέρνησης.

Ο Εφιάλτης σύντομα θα αποτελεί ένα φρικτό και ανόσιο παρελθόν. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν να ανασκουμπωθούν για να συμμαζέψουν τα αποκαΐδια που θ’ αφήσει πίσω της η σχιζοφρένειά του...


http://newdefrejus.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.