# #

23 Αυγ 2011

'Η Ζωή Τα'Χει...Με Άλλον???'

Μάλλον...Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.Η Ζωή τα'χει δεν τα΄χει με άλλον,το καλύτερο είναι να τα'χεις..εσύ καλά με τον εαυτό σου.Μόνο τότε έχεις την ελπίδα να σου ρίξει δεύτε- ρη ματιά αυτή η μοιραία "γκόμενα".

Σε περίπτωση που της δείξεις ότι φοβάσαι,ότι ιδρώνεις κά- θε φορά που την συναντάς,ότι δεν είσαι σίγουρος αρκετά για τον εαυτό σου,ότι ταλανίζεσαι  από..πρώην νυν και..επόμενες,το πιο πιθανό είναι να πετάξει το χαρτάκι με το τηλ.που της  έδωσες στα σκουπίδια.

Περιμένουν κι'άλλοι στην σειρά. Και πολύ καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε,γιατί δεν μπορεί αυτή να καταδεχτεί να ασχολη- θεί με σένα και τα θεματάκια σου.

Αν το έκανε αυτό με όλους..εεε..τότε συγγνώμη αλλά δεν θα ήταν και τόσο μοιραία..Θα πρέπει εσύ να ασχοληθείς μαζί της.Αφού προηγουμένως έχεις φροντίσει τον εαυτό σου.

Όχι με κρέμες και after-save.Αλλά με αγάπη και σεβασμό.Για σένα και για "αυτήν".. σαν jentleman... Mόνο τότε έχεις την ελπίδα να σε πάρει στα σοβαρά.

Εκτός και αν είσαι πολύ τυχερός και την πετύχεις σε. φάση που θέλει να σε χαϊδέψει..χωρίς αντάλλαγμα.Μόνο που σε αυτή την περίπτωσηαν κάθεσαι στην πολυθρόνα σου,κάποια στιγμή θα πρέπει να σηκωθείς από μόνος σου και να πας στην μεριά της..γιατί αν παραμείνεις νωθρός και τα αφήνεις όλα στην τύχη θα σε βαρεθεί.

Και αν η πλήξη την εκνευρίσει..θα σε εκδικηθεί..

Και θα σε κατασπαράξει χωρίς να προλάβεις να πεις δεύτερη κουβέντα.Είναι ΠΑΝΤΑ ορεξάτη..η Ζωή.

Και αν πια την θες τόσο πολύ,λιώνεις γι'αυτή,ξενυχτάς γι'αυτή αφιερώνοντάς της...τραγού- δια,τότε φρόντισε να έχεις την εξυπνάδα να την πετύχεις...στις καλές της.Εκμεταλλεύσου την στιγμή και ταξίδεψε μαζί της,όταν δεις την θάλασσα να είναι..λάδι.

Θα απολαύσεις το ταξίδι και από μέσα σου θα εύχεσαι..να μην τελειώσει ποτέ.Και πού ξέρεις...μπορεί να της αρέσει κι αυτηνής στον ίδιο βαθμό..και να σου κάνει πολλές..χάρες.

Αλλά αν χάσεις την στιγμή,φέρσου πάλι έξυπνα. Και σε καμία περίπτωση μη κάνεις το λάθος να την..προ(σ)καλεσεις σε ταξίδι,όταν η θάλασσα  είναι άγρια.Θα σε..καταπιεί.

Θα σε κάνει να δεις τον βυθό της..που καμιά φορά δεν είναι τόσο ειδυλλιακός όσο περιγράφει ο Χατζηγιάννης..Οπότε σε αυτή την περίπτωση,μην την παιδεύεις και πολύ.Μέχρι να ηρεμήσει κοίτα την γλυκά.Κάνε γλυκές σκέψεις όσο μπορείς και πού θα πάει...

Θα περάσει η φουρτούνα,όπως και η άσχημη διάθεση της Ζωής..Εκτός από ωραία είναι και...κυκλο- θυμική.Αδύνατον να την βαρεθείς...Αδύνατον να την χορτάσεις... PS.Και αν παρ'όλα αυτά σου φύγει..ρίσκαρε.

Παίξ'τα όλα για όλα.ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΝΤΑ..Και δεν ξέρω τελικά αν ο τολμών νικά..το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τολμών ζει..σπουδαίο πράμμα να ζεις φίλε μου...

Και ΜΟΝΟ ο τολμών μπορεί να νιώσει την..ΗΔΟΝΗ του να πέφτεις..να ΣΠΑΣ τα μούτρα σου και να ξανασηκώνεσαι πιο δυνατός..πιο θρασύς..πιο τσαμπουκάς..έτοιμος να την βουτήξεις απ΄τα λυτά της μαλλιά...πάλι..

(αφιερωμένο το κείμενο σε αυτούς που..πάνε και ας τους βγει και σε κακό...με αγάπη.)



της: Αντωνίας Κατράνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.