27 Ιουν 2010

Οι πολιτικοί να στέλνουν τα παιδιά τους σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! Έτσι θα αναγκαστούν να εξυγιάνουν το εκπαιδευτικό σύστημα .

Άκουσα σε μια συζήτηση να λέγεται : "Αφού δεν μπορέσαμε να βάλουμε εμείς τάξη στη χώρα , θα βάλει τάξη το ΔΝΤ " .


Μέγα λάθος !
Το ΔΝΤ ήρθε απλώς να πάρει τα χρωστούμενα . Το μπάχαλο στην χώρα είναι επιθυμητό διότι έτσι θα έχουμε ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΚΩΝ !
Να γιατί υποπτεύομαι οτι το ΔΝΤ δεν θέλει να μας σουλουπώσει :


Εάν το ΔΝΤ ήθελε πράγματι εξυγίανση θα πρότεινε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ . Όπως :


1) Οι βουλευτές να μην διατηρούν γραφεία . Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί τους με τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .....



2) Οι πολιτικοί να στέλνουν τα παιδιά τους σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! Έτσι θα αναγκαστούν να εξυγιάνουν το εκπαιδευτικό σύστημα .


3) Όλοι οι υπήρξαν βουλευτές μέχρι σήμερα ( και φυσικά ευθύνονται για το χάλι ) να μην έχουν δικαίωμα να ξαναβάλουν υποψηφιότητα . Εκλογές εδώ και τώρα για να έρθουν καινούργια πρόσωπα .


4) Οι αμοιβή των βουλευτών να είναι ίση με τον ΚΑΤΩΤΕΡΟ μισθο στο Δημόσιο και όχι με τον ΑΝΩΤΕΡΟ ! Να μην αποφασίζουν οι βουλευτές το ύψος του μισθού τους . Ή στον προεκλογικό αγώνα να δηλώνουν τί μισθό θέλουν και , όταν εκλέγονται , να πληρώνονται με αυτόν τον μισθό !


5) Μηδενισμός των προεκλογικών δαπανών .


6) Όχι προεκλογικοί λόγοι σε πλατείες . Μόνο σε κλειστούς χώρους .


7) Αποκέντρωση της εξουσίας . Σταδιακή μετάβαση σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας .


8) Δρομολόγηση αλλαγών ώστε να απεξαρτηθεί η χώρα απο τον άνθρακα και το εισαγόμενο πετρέλαιο .


9) Πρόταση ( του ΔΝΤ ) προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να εγγυηθεί τα σύνορα της Ελλάδας ώστε να μην έχει ανάγκη τα υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα .
Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν άκουσα τα δύο τελευταία να τα προτείνει ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ ( ο πρωτεργάτης της Επανάστασης του 1968 στο Παρίσι ) που τον κατηγορούσαμε ώς τώρα σαν εβραίο σιωνιστή ( ήταν στην Ελλάδα αυτές τις μέρες ) .


http://sites.google.com/site/pitago99/dnt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.